Tonio Liem Arnhem

Op Meander 729 in Arnhem vindt u het notariskantoor van Tonio Liem, onderdeel van Elan Notarissen. Ons kantoor staat midden in de samenleving met een focus op ondernemerschap en een sterk gevoel voor menselijkheid. Wij bieden ondersteuning in belangrijke levensmomenten – van huwelijken en hypotheken tot vennootschapsoprichting en testamenten. Bij ons staat uw persoonlijke verhaal centraal en krijgt het de aandacht die het verdient.

Belangrijke momenten in uw leven

Belangrijke momenten in uw leven vragen vaak om een notaris. Of het nu gaat om een huwelijk, een hypotheek, het oprichten van een vennootschap of het maken van een testament, we zetten uw persoonlijke verhaal voorop. Omdat iedereen uniek is, ontvangt u advies dat perfect aansluit bij uw situatie. Onze benadering is eigentijds en onafhankelijk. We denken graag kritisch met u mee om de beste oplossing te vinden. U staat er niet alleen voor bij levensveranderende keuzes en zakelijke uitdagingen; ons team is er om u te ondersteunen. We zetten ons volledig in om uw belangen te behartigen en u te helpen uw doelen te bereiken.

Onze mensen

Tonio Liem

Notarissen

Melissa van Zetten

Jurist

Wendy Reusken

Notarieel medewerkers / secretariaat

Locatie

Gelegen aan Meander 729, bevindt ons kantoor zich in een eigentijds kantoor in Arnhem. Deze centrale locatie maakt ons makkelijk bereikbaar en biedt ruime parkeergelegenheid. U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Arnhem.

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag: 9:00-17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten