Nelke Kroes Assen

In het levendige hart van Assen vindt u Elan Notariskantoor Nelke Kroes. Ons kantoor is breed georiënteerd, toegankelijk en gespecialiseerd in familiezaken, woninggerelateerde kwesties en organisatieadvies. Bij ons staat persoonlijke aandacht en zorgvuldigheid voorop, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw notariële zaken in goede handen zijn.

Persoonlijke benadering

Persoonlijke benadering is de kern van onze dienstverlening. Ons team, bestaande uit waarnemend-kandidaat notaris Nelke Kroes, kandidaat-notaris Ellen van Pelt en vijf gespecialiseerde medewerkers, zet zich in om uw unieke situatie en behoeften te begrijpen. Dit doen wij door middel van een hoog kwaliteitsniveau en dubbele controles. Onze aanpak garandeert dat elk detail van uw dossier de aandacht krijgt die het verdient.

Onze mensen

Nelke Kroes (waarnemer protocol Van Pelt Assen)

Kandidaat-notaris protocolwaarnemer

Ellen van Pelt

Senior kandidaat-notarissen

Shirley Boegheim

Jurist

Melissa Kotters

Jurist

Rolanda Sikkema

Notarisklerken / paralegals

Geke Wolf-Hadders

Notarieel medewerkers / secretariaat

Overige medewerkers

Notarieel medewerkers / secretariaat

Arendien Brommer-Oost

Administratief medewerkers

Femke Fokkema-Achterberg

Administratief medewerkers

Onze expertises

Familie- en erfrecht

Onroerend goed

Ondernemingsrecht

Locatie

Ons kantoor in Assen onderscheidt zich door de sterke focus op persoonlijk contact. De kracht van het kantoor is dat we in een klein team werken en daardoor veel aandacht kunnen hebben voor de mens achter het dossier. We maken graag tijd vrij om al uw vragen te beantwoorden en u optimaal van dienst te zijn.

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag: 9:00-17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten