Philip Slangen Zwartsluis

Aan de Kerkstraat 41 in Zwartsluis biedt Elan Notarissen, met notaris Philip Slangen, uitgebreide notariële diensten aan. Onze expertise omvat alles van familierecht, het opstellen van testamenten, tot aan zakelijke advisering en vastgoedtransacties. We combineren  juridische deskundigheid met een persoonlijke aanpak, zodat elke cliënt zich begrepen en gewaardeerd voelt.

Toegewijd en ervaren team

Onze benadering is zowel professioneel als empathisch, waarbij we garant staan voor deskundigheid en een vriendelijke service. Wij begrijpen het belang van persoonlijk contact en nemen uitgebreid de tijd om naar uw verhaal te luisteren. Dit stelt ons in staat om maatwerk te leveren dat naadloos aansluit bij uw wensen en behoeften.

Innovatie is een sleutelwoord binnen ons kantoor. We passen de nieuwste technologische ontwikkelingen en methodieken toe om onze dienstverlening te optimaliseren, met als doel het klantgemak te verhogen. Dit alles terwijl we de fundamentele waarden van het notariaat – integriteit, vertrouwen en deskundigheid – hoog in het vaandel houden.

Of het nu gaat om persoonlijke begeleiding bij belangrijke levensgebeurtenissen, advies bij complexe juridische kwesties of ondersteuning bij het ondernemerschap, uw belang is onze prioriteit. Wij streven ernaar om uw belangen op de best mogelijke manier te behartigen.

Onze mensen

Philip Slangen

Notarissen

Froukje van der Galiën

Senior kandidaat-notarissen

Lisette Kok

Junior / medior kandidaat-notarissen

Overige medewerkers

Notarieel medewerkers / secretariaat

Renate Heinen

Notarieel medewerkers / secretariaat

Carolien Top

Notarieel medewerkers / secretariaat

Digna Meijer-Petter

Notarieel medewerkers / secretariaat

Geertje van Dijk-Bijker

Notarieel medewerkers / secretariaat

Anouk Brummer

Notarieel medewerkers / secretariaat

Marc Bakker

Notarieel medewerkers / secretariaat

Locatie

De locatie

Ons notariskantoor bevindt zich op Kerkstraat 41 in Zwartsluis, een sfeervolle en gemakkelijk bereikbare locatie met voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek, waar we samen uw juridische vragen kunnen verkennen en de beste oplossingen voor uw situatie kunnen identificeren.

Openingstijden

Maandag tot vrijdag 9:00 – 17:00 uur
Zaterdag en zondag Gesloten