Gerben Elsinga Sneek

Gelegen aan Westersingel 39 in het historische hart van Sneek, biedt Elan Notarissen, met notaris Gerben Elsinga als drijvende kracht, een breed assortiment aan notariële diensten. Van het opstellen van testamenten en huwelijkse voorwaarden tot het begeleiden van vastgoedtransacties en het adviseren van ondernemers, onze deskundige medewerkers staan voor u klaar met advies op maat en een persoonlijke benadering.

Deskundig en toegewijd team

Bij Elan Notarissen in Sneek wordt de focus gelegd op uw persoonlijke verhaal en unieke situatie. Wij begrijpen het belang van luisteren en het aanbieden van oplossingen die niet alleen juridisch solide zijn, maar ook passen bij uw persoonlijke of zakelijke wensen. Onze aanpak is professioneel, maar met een menselijk gezicht, waarbij we streven naar een service die zowel deskundig als hartelijk is.

Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij omarmen moderne technologieën en werkmethoden om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren en te zorgen voor een optimale klantbeleving. Dit alles doen we zonder de kernwaarden van het notariaat – integriteit, betrouwbaarheid en deskundigheid – uit het oog te verliezen.

Of u nu hulp nodig heeft bij het vastleggen van levensgebeurtenissen, juridisch advies zoekt voor complexe vraagstukken of begeleiding wenst bij het opzetten of herstructureren van uw bedrijf, uw belang staat altijd voorop.

Onze mensen

Gerben Elsinga

Notarissen

Albert Kalsbeek

Junior / medior kandidaat-notarissen

Yvonne Douma-de Ruiter

Junior / medior kandidaat-notarissen

Ursula Leemhorst

Notarisklerken / paralegals

Overige medewerkers

Notarieel medewerkers / secretariaat

Stephanie de Vries-Bethlehem

Notarieel medewerkers / secretariaat

Carolien Top

Notarieel medewerkers / secretariaat

Christiaan Lodewijk

Notarieel medewerkers / secretariaat

Mireille Hania-Bakker

Notarieel medewerkers / secretariaat

Locatie

Ons kantoor in Sneek is gevestigd aan Westersingel 39 in Sneek, een prachtige en toegankelijke locatie in de stad.

We nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om uw vragen te stellen en samen te kijken naar juridische oplossingen die het beste bij uw situatie passen.

Openingstijden

Maandag tot vrijdag~: 9:00 – 17:00 uur
Zaterdag en zondag: Gesloten