Annet Wijers Heeze

In het charmante Heeze vindt u het notariskantoor van Annet Wijers, onderdeel van Elan Notarissen. Notaris Annet Wijers, sinds begin 2016 de opvolger van Joost in ’t Hout, leidt een team van zeven ervaren professionals. Bij ons kantoor, gelegen aan de Dirk Heziuslaan 4, staat goede dienstverlening centraal. Wij streven ernaar uw zaken correct en praktisch te regelen, tegen een eerlijk tarief. Aan een persoonlijke benadering met oog voor uw specifieke wensen hechten wij grote waarde.

Correct, praktisch en persoonlijk

Notaris Annet Wijers en haar team zijn diep geworteld in de regio. Sinds 1990 actief in Geldrop en sinds 2002 in de gemeente Heeze – Leende, kennen wij onze klanten en begrijpen wij de lokale dynamiek. Dit stelt ons in staat om diensten op maat aan te bieden die nauw aansluiten bij de unieke behoeften van onze cliënten. Ons hechte team zorgt ervoor dat u altijd één duidelijk aanspreekpunt heeft.

Onze mensen

Annet Wijers

Notarissen

Overige medewerkers

Notarieel medewerkers / secretariaat

Locatie

Heeft u een notariskantoor nodig? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek van ongeveer twintig minuten. Ook het uitbrengen van een offerte is gratis. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten en samen uw juridische vragen te bespreken. U vindt ons op de Dirk Heziuslaan 4 in Heeze(naast de HUBO).Het kantoor is voor minder valide personen goed toegankelijk. Er is bij het kantoor voldoende parkeergelegenheid.

Openingstijden:
Maandag tot vrijdag: 9:00 – 17:00 uur
Zaterdag en zondag: Gesloten