Ellen van Pelt Assen

In het levendige hart van Assen vindt u Elan Notariskantoor Ellen van Pelt. Ons kantoor is breed georiënteerd, toegankelijk en gespecialiseerd in familiezaken, woninggerelateerde kwesties en organisatieadvies. Bij ons staat persoonlijke aandacht en zorgvuldigheid voorop, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw notariële zaken in goede handen zijn.

Persoonlijke benadering

Persoonlijke benadering is de kern van onze dienstverlening. Ons team, bestaande uit notaris Ellen van Pelt, waarnemend-kandidaat notaris Nelke Kroes en vijf gespecialiseerde medewerkers, zet zich in om uw unieke situatie en behoeften te begrijpen. Dit doen wij door middel van een hoog kwaliteitsniveau en dubbele controles. Onze aanpak garandeert dat elk detail van uw dossier de aandacht krijgt die het verdient.

Onze mensen

Ellen van Pelt

Notarissen

Nelke Kroes

Senior kandidaat-notarissen

Melissa Kotters

Notarieel medewerkers / secretariaat

Geke Wolf-Hadders

Notarieel medewerkers / secretariaat

Overige medewerkers

Notarieel medewerkers / secretariaat

Femke Fokkema-Achterberg

Administratief medewerkers

Sara Nada

Administratief medewerkers

Onze expertises

Familie- en erfrecht

  • Familiegerelateerde zaken onder andere volmachten, boedelafwikkeling, huwelijkse voorwaarden, testamenten, schenkingen, erfrecht, levenstestamenten, vermogensplanning en executele en bewind.

Onroerend goed

  • Woningaankoop en -verkoop

Ondernemingsrecht

  • Organisatieadvies; advisering op het gebied van de oprichting van bedrijven en andere juridische aspecten van ondernemingen

Locatie

Ons kantoor in Assen onderscheidt zich door de sterke focus op persoonlijk contact. De kracht van het kantoor is dat we in een klein team werken en daardoor veel aandacht kunnen hebben voor de mens achter het dossier. We maken graag tijd vrij om al uw vragen te beantwoorden en u optimaal van dienst te zijn.

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag: 9:00-17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten