Uitbreiding Elan Notarissen Nederland

Met ingang van 1 januari 2024 is onze organisatie verrijkt met een aantal vestigingen over heel Nederland verspreid. Tot Elan Notarissen behoren nu de kantoren van de (oud-)notarissen Erica Heeres te Harlingen, Ellen van Pelt te Assen, Eric Ros te IJmuiden, Pieter Pieltjes te Nunspeet (samenvoeging met Elan Notarissen Nunspeet), Tonio Liem te Arnhem, Annet Wijers te Heeze en Jan van de Meulegraaf te Best.

Als klant kunt u profiteren van diverse voordelen die deze overgang met zich meebrengt. Dankzij ons netwerk kunnen wij u notarisdiensten aanbieden op verschillende locaties. Of u nu op zoek bent naar notariële dienstverlening binnen of buiten uw eigen regio, wij staan graag voor u klaar. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw zaken snel en efficiënt worden afgehandeld, zelfs als wij u doorverwijzen naar een andere locatie binnen ons netwerk.
Elke vestiging blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wordt kennis en best practices gedeeld met andere experts in ons vakgebied. Dit stelt ons in staat om onze processen en procedures voortdurend te verbeteren en u de best mogelijke dienstverlening te bieden.
U kunt erop vertrouwen dat uw belangen bij ons in goede handen zijn, ongeacht uw specifieke notariële behoeften. Oprechte betrokkenheid, laagdrempeligheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij nodigen u dan ook van harte uit om vrijblijvend uw vragen aan ons te stellen. We denken graag met u mee.

Mocht u nog vragen hebben over deze veranderingen of behoefte hebben aan meer informatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.