Wies Plantinga Den Haag

In de sfeervolle Riouwstraat 139 te Den Haag vindt u het notariskantoor van Wies Plantinga, als onderdeel van Elan Notarissen. Ons team biedt uitgebreide notariële dienstverlening, waaronder advisering op het gebied van familierecht, onroerend goed, ondernemingsrecht en testamenten. We combineren deskundige begeleiding met een persoonlijke benadering, afgestemd op uw unieke situatie.

Persoonlijke Benadering en Deskundigheid

Uw persoonlijke verhaal staat bij ons voorop. Wij nemen de tijd om uw situatie te begrijpen en werken samen met u aan juridische oplossingen die niet alleen voldoen aan uw eisen maar ook uw verwachtingen overtreffen. Onze benadering is zorgvuldig en empathisch, met altijd een professionele en vriendelijke service.

Innovatie is cruciaal in ons streven naar het verbeteren van onze dienstverlening. Wij omarmen de nieuwste technologieën en methoden om de efficiëntie te verhogen en het klantgemak te verbeteren, zonder de essentiële waarden van betrouwbaarheid, vertrouwen en deskundigheid uit het oog te verliezen.

Of u nu hulp nodig heeft bij het navigeren door persoonlijke levensgebeurtenissen, ondersteuning zoekt bij complexe juridische vraagstukken of begeleiding wenst bij zakelijke beslissingen, we zijn er graag voor u. Wij zetten ons in om uw belangen te beschermen en te bevorderen met de hoogste standaard van juridische dienstverlening.

Wij nodigen u uit voor een vrijblijvend gesprek om uw vragen te beantwoorden en samen de beste juridische strategieën voor uw situatie te verkennen.

Onze mensen

Wies Plantinga (waarnemer protocol Buiteman / Codex Legal Den Haag)

Kandidaat-notaris protocolwaarnemer

Loeke Jorna

Junior / medior kandidaat-notarissen

Jacques Buiteman

Adviseurs / juristen

Overige medewerkers

Notarieel medewerkers / secretariaat

Locatie

Gelegen aan de Riouwstraat 139, biedt ons kantoor in Den Haag een prachtige en gemakkelijk toegankelijke locatie voor onze cliënten. De elegante en historische omgeving van Den Haag vormt een perfecte setting voor ons notariskantoor, waar wij een brug slaan tussen traditionele waarden en een moderne aanpak.

Openingstijden

Maandag tot vrijdag 9:00 – 17:00 uur
Zaterdag en zondag gesloten