Jan van de Meulengraaf Best

Op Klompenfabriek 18 in Best, een historische locatie waar ooit een klompenfabriek stond, vindt u het notariskantoor van Jan van de Meulengraaf, onderdeel van Elan Notarissen. Met stijl, klasse en een authentieke Brabantse signatuur, is ons kantoor al tientallen jaren een begrip in Best en omstreken. Wij staan bekend als een betrouwbaar, representatief en vakbekwaam notariaat met een stevig fundament en een indrukwekkende cliëntenportefeuille.

Vertrouwen geeft rust

Ons kantoor is veelzijdig en deskundig op verschillende gebieden zoals testamenten, oprichting van BV’s, personen- en familierecht, en planning voor de oude dag. Wij zetten ons in om complexe juridische kwesties in begrijpelijk Nederlands uit te leggen. Vertrouwen in onze dienstverlening brengt rust, en dat is wat wij het belangrijkste vinden.

Onze mensen

Jan van de Meulengraaf

Notarissen

Overige medewerkers

Notarieel medewerkers / secretariaat

Locatie

In ons prachtige en open kantoor, vol historie en met oog op de toekomst, streven wij ernaar om altijd het juiste advies te geven. Notaris Jan van de Meulengraaf en zijn team staan klaar om u te begeleiden bij elke stap op uw juridische pad. Ons kantoor is toegankelijk voor minder validen en beschikt over ruime parkeergelegenheid.

Openingstijden:
Maandag tot vrijdag: 9:00 – 17:00 uur
Zaterdag en zondag: Gesloten