Fleur van Lith Zaltbommel

Welkom bij Elan Notarissen Fleur van Lith, gelegen in het bruisende hart van het vestingstadje Zaltbommel. Ons kantoor is onderdeel van het landelijke Elan Notarissen netwerk en biedt een breed scala aan notariële diensten, afgestemd op uw persoonlijke behoeften. Met een focus op klanttevredenheid, laagdrempeligheid en transparantie, zorgt ons team ervoor dat uw notariële zaken bij ons in goede handen zijn.

Energiek en betrokken

De kern van onze dienstverlening is de persoonlijke benadering. Onder leiding van kandidaat-notaris Fleur van Lith, een nieuw gezicht in Zaltbommel met vernieuwende energie en visie, streeft ons team ernaar om uw unieke situatie te begrijpen en aan uw specifieke wensen te voldoen. Wij zijn enthousiast over onze samenwerking binnen het Elan netwerk en de voordelen die het met zich meebrengt voor onze cliënten.

Onze mensen

Fleur van Lith

Senior kandidaat-notarissen

Loeke Jorna

Junior / medior kandidaat-notarissen

Saskia de Vries

Notarisklerken / paralegals

Jolande Lammers

Notarieel medewerkers / secretariaat

Malou Manders-Hanegraaf

Notarieel medewerkers / secretariaat

Jovanni Olieberg

Notarieel medewerkers / secretariaat

Carolien Top

Notarieel medewerkers / secretariaat

Locatie

Gelegen in Zaltbommel, sluit ons kantoor naadloos aan bij de dynamiek van de regio. Wij zijn er trots op deel uit te maken van deze levendige gemeenschap en bieden in een toegewijd team de hoogste mate van persoonlijke service.

Openingstijden:
Ma tot Vr: 9:00 – 17:00 uur
Za en Zo: Gesloten