Erica Heeres/Gerben Elsinga Harlingen

Welkom bij Elan Notarissen in Harlingen, onder leiding van notaris Erica Heeres. Ons moderne kantoor, gelegen aan Noorderhaven 62, is uitgerust om u snel en efficiënt van dienst te zijn. Wij staan voor helderheid en overzichtelijkheid in alle fasen van het notariële proces, van de opdracht tot het ondertekenen van de akten.

Helder en overzichtelijk


Notaris Heeres en haar team geloven in een aanpak waarbij helderheid en praktische oplossingen centraal staan. Onze klanten waarderen ons om deze heldere werkwijze, die ons onderscheidt in de regio Harlingen. Met een laagdrempelige en overzichtelijke organisatie, streven wij ernaar om uw zaken zo gemakkelijk mogelijk te maken. We zetten ons in voor harmonie, respect en slagvaardigheid bij de begeleiding en afwikkeling van uw notariële zaken.

Onze mensen

Erica Heeres

Oud-notaris

Gerben Elsinga (waarnemer protocol Heeres Harlingen)

Notaris protocolwaarnemer

Albert Kalsbeek

Junior / medior kandidaat-notarissen

Greetje Heeres

Centrale financiële administratie

Petra Bokma-Goslinga

Notarieel medewerkers / secretariaat

Wianne Greidanus

Notarieel medewerkers / secretariaat

Laura van Horick-van Wijk

Notarieel medewerkers / secretariaat

Anke Siedsma

Notarieel medewerkers / secretariaat

Locatie

Bij Elan Notarissen in Harlingen staat persoonlijk contact voorop. In een tijdperk waarin social media en online adviezen overheersen, hechten wij grote waarde aan directe communicatie met onze cliënten. We nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen voor een kennismakingsgesprek..

Ons kantoor bevindt zich in het hart van Harlingen, een locatie die goed bereikbaar is en voldoende parkeergelegenheid in de buurt biedt. Met onze diepgaande kennis en ervaring in de regio bieden wij onze cliënten een vertrouwde en gastvrije sfeer.

Openingstijden:
Maandag tot vrijdag: 9:00 – 17:00 uur
Zaterdag en zondag: Gesloten