Eric Ros IJmuiden

Aan de Dokweg in IJmuiden vindt u het moderne kantoor van Elan Notarissen, geleid door notaris Eric Ros. Ons team, uitgerust met up-to-date online juridische gegevens, is toegewijd om u snel en effectief van dienst te zijn. Wij staan bekend om onze ervaring, open en vooruitstrevende blik en streven ernaar om voor elke cliënt een glimlach te realiseren.

Onafhankelijkheid en zorgvuldigheid

Bij ons kantoor draait het om twee essentiële zaken: kwaliteit en persoonlijk contact. Onze notaris, Eric Ros, oefent zijn ambt uit met onafhankelijkheid en behartigt de belangen van alle betrokken partijen op persoonlijke, onpartijdige en zorgvuldige wijze. Wij zijn een veelzijdig notariskantoor dat door de jaren heen altijd met de tijd is meegegaan. Een plek in de IJmond waar, voor u vaak belangrijke zaken, worden geregeld op een manier waarbij u zich “thuis” voelt. In deze tijd van social media en online adviezen blijven wij geloven in het belang van direct contact. Wij nodigen u dan ook van harte uit om ons te bellen voor een afspraak, zodat we samen uw behoeften kunnen bespreken.

Onze mensen

Eric Ros

Notarissen

Nasreen Karamat Ali

Senior kandidaat-notarissen

Sabine Hoogland

Jurist

Josien Verschoor

Jurist

Barbara Servaas

Administratief medewerkers

Ellen Zwart

Overige medewerkers

Karin Vader

Overige medewerkers

Locatie

Met begrip van lokale nuances en een open blik op wereldwijde trends, staan wij klaar om u te begeleiden bij elke stap. Heeft u behoefte aan notariële diensten? Maakt u dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een eerste informatief gesprek van ongeveer twintig minuten en het uitbrengen van een offerte is bij ons kosteloos.

Openingstijden:
Maandag tot vrijdag: 9:00 – 17:00 uur
Zaterdag en zondag: Gesloten